Nieuws

Kinderhulp Dom.Rep. aanwezig op Social Media

op april 28, 2013
Reacties uitgeschakeld voor Kinderhulp Dom.Rep. aanwezig op Social Media

collage dom.rep.Kinderhulp Dom.Rep. aanwezig op Social Media

Wij vinden dat kennis gedeeld moet worden en geloven erin dat sociale media ons in deze missie kunnen versterken. Sociale media gebruiken wij om u te informeren en te inspireren over de projecten die onder Kinderhulp Dom.Rep. georganiseerd en gefaciliteerd worden.

Denk aan actueel nieuws, berichten vanuit de projecten, foto reportages, ervaringsverhalen, etc. Het is voor u interessant als u meer wenst te lezen over de inzet die door Kinderhulp Dom.Rep. getoond wordt. Zeker ook leuk voor (toekomstige) sponsoren “padrino/madrina”. U blijft op de hoogte van gebeurtenissen rond de projecten.

Ook interactie is gewenst. Heeft u zelf ervaringsverhalen, wilt u zelf foto’s of afbeeldingen delen? Laat het ons weten!

Hoe kunt u ons volgen?

Volg ons op Twitter en wordt fan van ons op Facebook.

twitter_facebook_logo

 

Comments are closed.