Nieuws

Fancy fair, Nigua

op mei 5, 2013
Reacties uitgeschakeld voor Fancy fair, Nigua

Op 24 maart jl. hielden de leerlingen van 4 bachillerato in Nigua een grote fancy fair om gelden voor hun diploma uitreiking bij elkaar te krijgen: Het is een feestje waarbij ze in bachelor kleding, ieder begeleid door een persoon die veel voor hem/haar betekent, door de straat trekken naar school toe, in optocht dus.

P1080292Daar moet de zaal leuk versierd zijn en worden op een plechtige manier de diploma’s uitgereikt en allerlei onderscheidingen voor de beste, hulpvaardigste enz. leerlingen. ook leerkrachten krijgen daarbij soms een onderscheiding van de leerlingen. Toespraken gehouden door Inspectie of andere genodigden (Heeft Gea zelf ook eens mogen doen toen zij er was). Ouders zijn erbij aanwezig en er wordt limonade geschonken en chipjes enz. uitgedeeld. Veel muziek gedraaid en gebabbeld na afloop.

De kosten van dit alles, huur kleding bijvoorbeeld drank en versnaperingen, eventuele onderscheidingen moeten door deze eindexamen kandidaten zelf betaald worden. En daarvoor hielden ze dus op 24 maart jl. de fancy fair met zo veel mogelijk gesponsorde artikelen. Zoals: rijst, bonen bananen. Daar staat het hele dorp voor in de rij om ze goedkoop te kunnen krijgen! Wij sponsoren natuurlijk ook altijd iets, dit jaar de t-shirts van de deelnemers waar een bepaald logo of leuke tekst op moet.

P1080289 P1080294

Comments are closed.