Nieuws

Hulp van Kringloopwinkel De HAND

op mei 27, 2013
Reacties uitgeschakeld voor Hulp van Kringloopwinkel De HAND

Dankzij de bijdrage van kringloopwinkel De HAND in Zutphen kunnen de leerlingen van de middelbare school Santa Clara in San Pedro de Macoris binnenkort ook computerles krijgen als de stroom uitvalt. En die valt elke dag uit! De HAND heeft Santa Clara twee “inversores” geschonken: accu’s waarop de netstroom wordt opgeslagen. Bij stroomuitval schakelt het apparaat onmiddellijk over op de opgespaarde stroom. En gaan de lessen door en is er geen computer kapot. Dank HAND!

P1090084

 Er zijn dus verschillende manieren om Kinderhulp Dom.Rep. te helpen. Wenst u hierover meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.

Hoe kunt u ons volgen?
Volg ons op Twitter en wordt fan van ons op Facebook.

Comments are closed.