Nieuws

Lief berichtje van een ex-sponsorkind

op juni 16, 2013
Reacties uitgeschakeld voor Lief berichtje van een ex-sponsorkind


Onlangs kreeg Gea een lief berichtje van een ex-sponsorkind. Het is echt bijzonder en geweldig dat ze zo’n briefje stuurt en zo goed begrijpt wat het programma voor veel kinderen betekent. De vertaling staat eronder opgenomen. Vanuit privacy overwegingen zijn haar naam en huidige baan achterwege gelaten.

Querida  Gea,

verbindende-krachtNo se si se acuerda de mi, fui una denla estudiantes del Colegio Padre Zegri que se benefició del extraordinario programa Niños del Mundo en Nigua, San Cristóbal, luego trabajé como secretaria en el Colegio.

Gracias a l ayuda del programa pude terminar mis estudios primarios y  hacer mi sueño realidad  graduarme de abogada en el año 2003.

El programa niños del mundo cambió mi vida, y he querido dar un poco de lo que recibí, actualmente trabajo con varias fundaciones sin fines de lucro en la zona donde vivo, Puerto Plata, específicamente en Sosua y Cabarete,

Me encantaría estar en contacto con la fundación y si vienen por la zona de Puerto Plata sería un placer recibirlos en mi casa y mostrarle un poco lo que hago.

Estoy profundamente agradecida.  Ustedes hacen un trabajo extraordinario que no se limita a apoyar económicamente sino a formar mejores seres humanos.
Un brazo,

 

Beste Gea,

Ik weet niet of je je mij nog herinnert, ik was een van de leerlingen van het Colegio Padre Zegri die gezegend was door het zo bijzondere programma van Wereldkinderen in Nigua, San Cristóbal, later heb ik gewerkt als secretaresse op het Colegio.

Dankzij het programma heb ik daar mijn basisopleiding gevolgd en kon ik later mijn droom verwezenlijken en ben ik in 2003 afgestudeerd als advocate.

Het programma van Wereldkinderen heeft mijn leven veranderd en ik wil een beetje teruggeven van wat ik ontvangen heb, ik werk op het ogenblik voor enkele organisaties zonder winstoogmerk in de regio waar ik woon, Puerto Plata, vooral in Sosua en Cabarete.

Ik vind het erg leuk om in contact te komen met jullie organisatie en als jullie in Puerto Plata zijn, ben je welkom in mijn huis en kan ik jullie een beetje laten zien waarmee ik bezig ben.

Ik ben erg dankbaar. Julie beperken je niet tot het financieel ondersteunen maar dragen ook bij tot de vorming van betere mensen.
Liefs,

Hoe kunt u ons volgen?
Volg ons op Twitter en wordt fan van ons op Facebook.

 

Comments are closed.