Nieuws

Een enorm cadeau: een mooie pop voor Julia

op september 1, 2013
Reacties uitgeschakeld voor Een enorm cadeau: een mooie pop voor Julia

Een enorm cadeau: een mooie pop voor Julia

Julia is twee maal aan haar ogen geopereerd, en soms draait haar rechteroog nog steeds weg. Haar vader is vorig jaar overleden en liet moeder, mentaal gehandicapt, met haar drie jonge kindertjes achter aan de zorg van grootvader, die dit jaar plotseling overleed. Veel verdriet en enorme armoede in dit gezin.

Nr. 1 van de klas

Toch werd Julia no 1 van haar klas. De juf van Julia liet in haar jaarlijkse rapportage weten dat het meisje voor haar verjaardag in juni zo graag een pop wilde (niet iets wat juffen normaal zeggen in de rapportages).

Cadeautjes

Het is niet onze gewoonte kinderen cadeautjes te geven (school is al een enorm cadeau) maar we vonden dat zij een uitzondering mocht zijn.Je ziet het op de foto: een stralende dag voor Julia! Je wilt een kind ook wel eens gewoon gelukkig maken en belonen voor de enorme inzet.

Kinderhulpdomrep,cadeau     
SAM_5671

Comments are closed.