Nieuws

Stroomuitval

op september 29, 2013
Reacties uitgeschakeld voor Stroomuitval

Stroomuitval

Op de middelbare school Santa Clara in San Pedro de Macoris valt regelmatig de stroom uit, net als in de rest van de stad. Er kan dan geen les meer gegeven worden in het computerlokaal. Dank zij een gift van de HAND in Zutphen zijn er 8 batterijen aangeschaft die de stroom opslaan. Bij stroomuitval wordt automatisch overgeschakeld op deze batterijen. Dit betekent geen storende lesuitval meer maar ook: eindelijk cursussen in de avonduren voor mensen uit de wijk. Muchas gracias y muchas benediciones de Santa Clara!

130919, stroomuitval1 KinderhulpDomRep

Voor meer foto’s verwijs ik naar het fotoalbum op Facebook.
Volg jij de Facebookpagina al? Klik uiteraard even op: ‘vind ik leuk’

Comments are closed.