Nieuws

Automatische incasso sponsors en donateurs

op oktober 27, 2013
Reacties uitgeschakeld voor Automatische incasso sponsors en donateurs

Aan onze sponsors en donateurs met automatische incasso

automatische-incassoWegens een gewijzigde incassoprocedure bij onze bank enerzijds en een onjuiste invulling van de incassodatum onzerzijds, hebben wij problemen met de incasso van het vierde kwartaal. Bij sommige sponsors is de incasso wel geslaagd, bij anderen is er twee maal geïncasseerd en bij een grote groep is in het geheel niet geïncasseerd.

Het was, samen met de bank, een heel gepuzzel om uit te vinden welke sponsors wel, niet of dubbel geïncasseerd waren. Inmiddels hebben wij dit inzicht en in de loop van deze week zullen wij alle correcties doorvoeren.

Wij doen onze uiterste beste om alles goed recht te zetten. Mocht u echter nog iets vreemds in uw incasso opmerken, dan stellen wij het zeer op prijs dat u ons dat laat weten.

Onze oprechte excuses aan iedereen die van bovenstaande overlast heeft ondervonden.

Comments are closed.