Nieuws

Het bestuur van Kinderhulp Dom.Rep. heeft nu een lege stoel

op oktober 27, 2013
Reacties uitgeschakeld voor Het bestuur van Kinderhulp Dom.Rep. heeft nu een lege stoel

Het bestuur van Kinderhulp Dominicaanse Republiek heeft nu een lege stoel

Afgelopen vrijdag hebben we afscheid genomen van Ingrid Rouwhorst als lid van ons bestuur, voorheen werkgroep. Ingrid heeft daar 15 jaar lang deel van uitgemaakt en het met veel enthousiasme gedaan. Ze blijft bij de organisatie van de jaarlijkse soepactie in Steenderen.

Ingrid begon haar carrière in de werkgroep na de orkaanramp in 1998 die ook delen van het Dominicaanse eiland verwoestte, waaronder projectplaatsen van Kinderhulp Dom.Rep. Ze organiseerde een grote inzamelactie in Steenderen en met de steun van Wilde Ganzen en alle sponsors en donateurs konden er toen 20 huisjes en twee scholen hersteld worden. Die huisjes veranderden het leven van de bewoners en gaf ze de moed verder te gaan. Bij het bezoek aan de projectplaatsten in 2002 bereidde Ingrid zich voor door Spaans te gaan leren én gebaren van de doventaal zodat ze bij het bezoek aan de dovenscholen en haar dove sponsorkind met kinderen en leerkrachten kon communiceren. Haar optreden wordt nu nog gememoreerd!

131027 afscheid ingrid

Dank Ingrid, voor je inzet en je betrokkenheid bij onze organisatie maar vooral bij de kinderen in de Dominicaanse Republiek! Onze secretaris Doortje Kroes overhandigde haar een groot boeket bloemen en speldde haar de Dominicaanse vlag op.

Het bestuur van Kinderhulp Dominicaanse Republiek heeft nu een lege stoel. Wie zich betrokken voelt, tijd en ideeën heeft, en Ingrid wil opvolgen kan dit aan de secretaris bekend maken: dkroes@planet.nl
.

Comments are closed.