Nieuws

Het verhaal van Bernardo

op februari 16, 2014
Reacties uitgeschakeld voor Het verhaal van Bernardo

Sponsorkind Bernardo woont met broertje bij zijn grootouders. Twee jaar geleden heeft hij een ernstig ongeluk gehad, hij was werkelijk op een haartje na dood. Hij heeft het gelukkig overleefd. Ten gevolge van dat ongeluk staat zijn hoofd nog steeds een beetje scheef en heeft hij regelmatig epileptische aanvallen en soms zware hoofdpijn.

DomRep_BernardoDe jongen gaf in zijn jaarverslagje aan dat hij zo graag eens naar een pizzeria wilde of een dagje uit maar dat dat onmogelijk is omdat zijn medicijnen al zo duur zijn. Afgelopen zaterdag was hij jarig en zijn sponsor heeft hem als kado een uitstapje met zijn familie naar een speeltuin met een pizzeria gegeven. Bovendien betalen ze voortaan iets extra voor zijn medicijnen. De hele familie en nog een vriendje zijn in de schoolbus van Kinderhulp gestapt en hadden een geweldige dag. Bernardo kan daar nog heel lang op teren!

nb: Het is niet de gewoonte dat sponsors verjaardagscadeautjes betalen en ook niet nodig. Sponsors geven hun sponsorkind genoeg door het naar school te laten gaan! Maar soms verdient een kind en/of zijn familie een extra blijk van medeleven en dat was bij Bernardo ook zo. Net als Julia met haar pop vorig schooljaar.

Voor de hele fotoreportage verwijzen wij u naar onze Facebookpagina.

Comments are closed.