Nieuws

Gefeliciteerd! Sponsorkind Yelainy kan naar school!

Door Anita
op juni 16, 2014
Reacties uitgeschakeld voor Gefeliciteerd! Sponsorkind Yelainy kan naar school!

Gefeliciteerd! Sponsorkind Yelainy kan naar school!

Gefeliciteerd! Joeri en Brittany hebben een sponsorkindje gekregen! Zij kan nu met hun hulp na de vakantie naar school, naar de dovenschool nog wel. Zij blij, haar moeder blij en Joeri en Brittany blij!

Sponsorouder worden?

Wil jij ook sponsorouder worden van een kindje? Yelainy popelt om naar school te kunnen gaan! Dat is niet eenvoudig want ze is blind. Toch verheugt ze zich erop omdat ze dan vriendinnetjes krijgt die net als zij zijn. Maak jij dat mogelijk voor een sponsorkind? Blijdschap voor jou en voor haar?

Je kunt voor meer informatie contact met ons opnemen.
DomRep_Yelaini

Comments are closed.