Nieuws

Gaat u mee op sponsorreis?

op september 26, 2014
Reacties uitgeschakeld voor Gaat u mee op sponsorreis?

Gaat u mee op sponsorreis?
Het is een onvergetelijke ervaring je sponsorkind te ontmoeten, te zien waar het naar school gaat en misschien een ontmoeting met de ouders mee te maken. Te zien hoe het land is waarin het woont. Een land dat zo veel meer te bieden heeft dan de stranden uit de reclames.
Het is onvergetelijk als je die ervaring kunt delen met iemand anders en straks misschien kunt uitdragen op je werk, je kerk, je school… Daarom organiseren we weer een sponsorreis!
We hopen u met deze reis, die met geen enkele reis vergeleken kan worden, een onvergetelijke indruk te geven van wat we als Kinderhulp Dom. Rep. samen met Niños del Mundo Nigua doen.

Wanneer? Voorstel:
optie A: 12 – 24/26 februari (krokusvakantie) 2015
optie B: 8 – 20/22 november 2015.

(De herfstvakantie in oktober is een minder gunstige tijd i.v.m. met storm of orkaandreiging. Een tijd die bijna altijd hevige regenval met zich meebrengt.)

De kosten: Inclusief ticket, rondreis, overnachtingen en een aantal maaltijden : circa € 1650
dit is een benadering en hangt natuurlijk ook af van het aantal dagen.

Het programma: Nigua, de dovenschool Boca Chica, de dovenschool in San Francisco de Macoris en de huiswerkscholen in Nagua. Als er belanghebbenden zijn ook San Pedro de Macoris, waar we een klein aantal projectjes realiseerden dit jaar. Op alle projecten: activiteiten met de betreffende sponsorkinderen
Daarnaast doen we ook toeristische standaarddingen, zoals de hoofdstad Santo Domingo (de oudste koloniale stad van de Nieuwe Wereld), een van de vele natuurreservaten, meestal met boottocht, en natuurlijk genieten we van een strandbezoek: een aangename en rustgevende bezigheid.

Belangstelling? Bij voldoende belangstelling organiseren we een voorlichtingsbijeenkomst, Gaarne voor 15 oktober laten weten of u, of anderen, belangstelling hebben voor de reis. Aanmelding via: gea@domrep.nl vermeld uw naam en uw voorkeursoptie.

Comments are closed.