Nieuws

Nieuwsbrief Maart 2015

op maart 19, 2015
Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief Maart 2015

Is het niet schokkend dat nog steeds, ondanks alle goede milleniumbeloften en voornemens , 20% van alle kinderen van de wereld niet naar school kan alleen ten gevolge van armoede? U en ik, wij kunnen die armoede niet verhelpen, wij kunnen conflicten, vervolgingen en oorlogen niet stoppen. Maar we kunnen wel een kind dat door geldgebrek niet kan leren lezen en schrijven, naar school sturen, een opleiding geven. Zodat het straks als het zelf groot is, hopelijk wel werk kan vinden of misschien kan maken in eigen land, en niet vanwege armoede hoeft te vluchten. De Dominicaanse overheid is zich zeer bewust van deze doelstelling: iedereen moet leren lezen!  Zelfs voor volwassenen zijn er speciale alfabetiseringscursussen gestart. Dat is dus allemaal zeer positief.

Lees hier de volledige Nieuwsbrief Maart 2015.

Comments are closed.